Remus Lăpușan acuză PDL Cluj de minciună și demagogie: Campania electorală s-a încheiat

 

Liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, îi acuză pe liderii PDL Cluj, Emil Boc și Alin Tișe, de populism, demagogie și dezinformare.

 

Depre onorabilitate, respectarea contractului social cu cetățenii și dialogul cu comunitatea, nu sunt în măsură se ofere lecții de conduită administrativă, guvernamentală sau morală, colaboratorii dlor. Apostu și Bica, ci doar cetățenii Clujului, prin mijloacele democratice, dezbaterea și votul.

 

Reamintim dlor. Emil Boc și Alin Tișe, că sub guvernările PDL, românilor le-au fost diminuate veniturile iar că măsurile de austeritate luate de Emil Boc nu s-au cuantificat financiar în buzunarul clujenilor, românilor.

 

Obișnuiți cu numirile baronilor PDL din teritoriu, liderii PDL consideră că numirea unui ministru, constituie un concurs între grupuri de interes din diferite orașe”, a afirmat Remus Lăpușan.

 

Președintele PSD Cluj i-a transmis lui Emil Boc că deja campania electorală s-a încheiat. ”Este important ca Emil Boc să înțeleagă că alegerile s-au încheiat în decembrie și că nu mai este în campanie electorală. Orașul trebuie administrat cu proiecte serioase, prin dialog cu comunitatea” a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

USL Cluj consideră că măsura competenței administrației județene PDL (2008 – 2012) dar și a celei guvernamentale (2009 – 2012) este dată de finalizarea celor câțiva km din Autostrada Transilvania, ultima tăiere de panglică petrecându-se în noiembrie 2010.

Replica dură a venit după ce Emil Boc l-a somat miercuri, 16 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă pe premierul Victor Ponta să nu uite de Autostrada Transilvania. Boc: Ponta trebuie să continue Autostrada Transilvania din respect pentru ARDEAL - VIDEO

Comentarii Facebook