Reacția lui Grindeanu, după ce a fost DEMIS de propriul partid: Voi rămâne în PSD VIDEO



Premierul Sorin Grindeanu a fost demis din funcție, după ce moțiunea de cenzură inițiată de PSD a fost votată în Parlament, miercuri.

Totuși, acesta susține că va rămâne în partid, recizând că PSD nu inseamna Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu.

Important este ca romanii sa simta cat mai putin efectele acestei crize politice. PSD nu inseamna Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu. Acest partid trebuie sa ramana unit. Voi ramane in PSD; care nu trebuia sa treaca printr-o asemenea incercare, sa-si dea jos propriul guvern pt ca asa vrea un singur om”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax.

De asemenea, Grindeanu a spus că speră ca în următoarele 6 luni țara să nu ajungă într-o situație similară.

Sper din tot sufletul ca în 6 luni de zile sa nu ajungem intr-o situatie similara. Romania nu ar merita asa ceva. Le mutlumesc tuturor ministrilor si le spun ca trebuie sa vina la serviciu si sa-si faca datoria. Pana va fi numit un nou guvern trebuie sa ne facem treaba”, a mai precizat premierul proaspăt demis.

El a ținut să îi mulțumească și lui Victor Ponta, care i-a fost alături în ultimele zile.

Îi multumesc lui Victor Ponta, apreciez foarte mult ce a făcut in ultimele zile. Am ales calea cea mai grea, sa nu accept functii, compromisuri, sa nu fac intelegeri mai mult sau mai putin oculte, sa nu ma rog de nimeni, sa nu negociez cu nimei, ci sa fiu corect, transparent si sa-mi fac datoria pana la capat. Asa voi face intr-un mod onest. Aveam aceasta datoria fata de tara noastra”, a mai declarat Grindeanu.

 

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost votată, miercuri, în Parlament, cu 241 voturi ”Pentru” și 10 ”împotrivă”


Comentarii Facebook