RATUC preia OFICIAL transportul în Baciu! VEZI TRASEUL

 

Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj a aprobat documentația de atribuire a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate la nivelul comunei Baciu prin atribuire directă Companiei de Transport Public Cluj-Napoca SA.

 

Traseul este următorul:

 

Dus: Piața Mihai Viteazu (I.P. Voitești) - strada Horea - Piața Gării - Autogara - strada Locomotivei - strada Corneliu Coposu - strada Transilvaniei - strada Viilor - strada Magnoliei.

 

Întors: Strada Magnoliei - strada Privighetorii - strada Transilvaniei - Calea Baciului - strada Corneliu Coposu - strada Locomotivei - Piața Gării - strada Horea - Piața Mihai Viteazu (I.P. Voitești).

 

Compania Fany va opera în continuare pe rutele licitate de Consiliul Județean Cluj, dar la tarife mai mare decât RATUC.

 

Dacă un cetățean își ia un abonament pe Fany si unul pe RATUC plătește 120 de lei, iar dacă își face unul pe RATUC plătește numai 84 de lei și beneficiază de o linie gratuită în Cluj-Napoca”, a spus primarul Florin Mureșan.

 

La Baciu a fost o situație explozivă. Noi am fost contactați de cei de la Consiliul Județean Cluj să facem transport pentru a detensiona situația. Am intrat pe rute paralele cu cele negociate”, a mai afirmat și Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook