Răspunsul Poliției Locale la scrisoarea de protest a unui taximetrist, nemulțumit că sunt ocupate standurile în Mănăștur

 

Poliția Locală Cluj-Napoca a amendat sute de șoferi care au parcat în standurile de taxi, numai în lunile noiembrie-decembrie 2015.

 

Poliția locală efectuează acțiuni în toate cartierele municipiului, în vederea respectării legislației privind traficul rutier și pietonal, luand măsuri de sancționare a conducătorilor auto care opresc/staționează neregulamentar în stațiile mijloacelor de transport în comun, sensuri giratorii, intersecții, piste de biciclete, benzi de circulație, trotuare, zone pietonale, standuri de taxi etc.

 

La verificările care se efectuează periodic în standurile de taxi, ținându-se cont și de sesizările cetățenilor, sunt aplicate sancțiuni pentru toate abaterile de la lege, aflate în competența noastră, inclusiv pentru conducătorii auto care ocupă ilegal  locurile de parcare destinate transportului în regim de taxi”, precizează reprezentanții Poliției Locale Cluj-Napoca.

 

În perioada noiembrie-decembrie 2015 au fost aplicate 468 de sancțiuni contravenționale în standurile de taxi din care 318 amenzi pentru ocuparea abuzivă de către alți conducători auto a locurilor de parcare pentru taxi și 150 pentru conducătorii de auto-taxi. Valoarea sancțiunilor 46.800 lei.

 

Taximetristul care a expus acest caz a sunat la dispeceratul Poliției Locale și a cerut să se intervină.

 

Intr-un oras cu traficul sufocant activitatea economica desfasurata atat de operatorii economici autorizati cat si de PFA este grav perturbata de faptul ca standurile de asteptare TAXI amplasate conform legii si ASUMATE de administratorul drumurilor puplice din municipiu, in speta Primaria Cluj Napoca ,sunt ocupate in proportie de 80% de autovehicule care nu desfasoara activitati de taximetrie.

 

Contributia la bugetul local a operatorilor si PFA urilor din aceasta ramura nefiind de neglijat va rugam respectuos domnule primar sa aveti in vedere cat mai urgent solutionarea acestor probleme.

 

Prestarea serviciului catre client are mari deficiente iar noi, intr-un oras de 5 stele, dorim sa asiguram servicii pe masura”, precizează taximetristul, pe pagina de Facebook ”Taximetrişti Cluj Napoca”.

 

Vezi AICI înregistrarea.

Comentarii Facebook