Vineri 7 Octombrie

Rareş Bogdan susține că în aprilie, cel târziu, vor fi alegeri anticipate


Rareş Bogdan a declarat ca, cel târziu, în luna aprilie 2020 vor fi alegeri anticipate.

Noi vom folosi toate mijloacele constituţionale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligaţia noastră. Este o cerinţă a alegătorilor noştri. Acest demers este susţinut de USR, UDMR şi PMP. Ne aşteptăm ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, să susţină demersul nostru. (...) Este normal să ne dorim o majoritate formată din două sau trei forţe politice, din care vioara întâi să fie PNL şi un Guvern condus de Ludovic Orban. Veţi vedea că avem toţi paşii pregătiţi, lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate", a declarat Rareş Bogdan la Digi24.

Avem toată convingerea că grupul condus de Sorin Cîmpeanu şi Daniel Constantin, cei nouă demisionari din Pro România, vor susţine acest demers. Ar mai fi nevoie de 24 de voturi care pot fi formate din demisionari, din aşa numiţi independenţi şi din cei care aparţin minorităţilor naţionale. (...) Liderii politici, în frunte cu Ludovic Orban, muncesc la acest demers de declanşare a alegerilor anticipate", a mai precizat Rareş Bogdan.

Kelemen Hunor a spus și el că susține alegerile anticipate înainte de termen, mai precis de alegerile locale din iunie 2020.


Comentarii Facebook