Miercuri 24 Aprilie

Rareș Bogdan și-a lăudat nevasta: ”E frumoasă și bogată, fiică de milionari!”


Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, fost proprietar al unui ziar din Cluj și apoi realizator de emisiuni la București, a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre familia lui, la podcastul lui Codin Maticiuc.

Socrul meu e un om de afaceri foarte important și respectat din Cluj, a fost acționar la CFR Cluj, e din comunitatea maghiară din Cluj, a spus Rareș Bogdan. 

Acesta s-a lăudat că iubește arta, tablourile şi icoanele, pe care le colecționează. Intrat în politică de aproape 2 ani. fostul jurnalist are o apetență pentru lucrurile scumpe, cum sunt ceasurile de lux. ”Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi că este fiică de multimilionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?”, a spus Bogdan.

Rareș Bogdan despre politicieni: Nu sunt prea citiți și nu trebuie să facă politică pentru a se îmbogăți

Rareș Bogdan crede că politicieni nu sunt foarte citiți și intră în politică pentru a se îmbogăți. ”Sărac şi cinstit, nu există aşa ceva. Trebuie să fie bogat şi cinstit sau bogat şi să faci mecenat. Aia este ideea pe care trebuie să mergem. Eu am spus atunci când am intrat în politică, am şocat în unele emisiuni. Pentru că am spus că eu nu sunt sărac! Eu sunt destul de bogat, Dumnezeu mi-a dat destul de mult! Eu vreau să fiu bogat şi cinstit, vreau să fiu un politician care să intru bogat, şi am intrat bogat în politică, nu vreau să ies bogat din politică.

Bogăţia nu constă numai în finanţe, bogăţia constă şi în bagajul educaţional şi cultural. Mare parte din clasa politică din România are o problemă cu cititul cărţilor. Nu te poţi opri la Trei iezi cucuieţi”, a mai spus Rareș Bogdan.

Florina Bogdan este juristă și fostă stewardesă, fiind fiica omului de afaceri Vasile Vita, patronul Vitacom, o companie clujeană care se ocupă cu revânzarea produselor și accesoriilor electronice.

Rareș Bogdan: "Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top"

În trecut, Rareș Bogdan s-a mai evidențiat cu o frază care îl urmărește și acum: "Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top". Între timp, acesta a ajuns politician de top, iar mulți în reproșează că a uitat promisiunile cu care a pornit la drum.

Socrul lui Rareș Bogdan a făcut afaceri profitabile în 2020. I-a donat fiicei zeci de mii de euro

Comentarii Facebook