Radu Moisin, despre numirea unui viceprimar de la USL: Nu suntem masochisti VIDEO


Primarul interimar, Radu Moisin, a exclus in emisiunea Stiri de Cluj LIVE de joi seara, 23 februarie, posibilitatea numirii unui viceprimar din partea USL.

"Eu si domnul Laszlo (n.red. viceprimarul Laszlo Attila) am vrea sa avem inca un coleg care sa ne ajute pentru ca va repet volumul de munca este foarte, foarte incarcat", a explicat Moisin necesitatea numirii unui viceprimar.

Intrebat daca ar putea apela la opozitie pentru un viceprimar, Radu Moisin a spus ca: "Asa masochisti nu vom fi! Asta e deja o chestiune de masochism. Pe cine sa luam de la USL? Eu imi doresc ca actualii consilieri locali ai USL sa fie mai moderati din punct de vedere electoral si sa nu uite ca reprezinta interesul public. Din pacate, unii sunt intr-o perioada de efervescenta electorala care genereaza excese".

Radu Moisin a mai spus ca in PDL exista suficiente resurse pentru a nu apela la opozitie. "Din punctul meu de vedere, Adrian Popa ar fi potrivit pentru fucntie. Are experienta si este liderul grupului de consilieri locali ai PDL. Nu stiu in ce masura isi doreste acest lucru", a mai completat Moisin.

Discutiile privind numirea unui viceprimar au aparut dupa ce Radu Moisin a fost numit primar interimar, in urma demisiei lui Sorin Apostu.


Comentarii Facebook