Luni 17 Februarie

RAADPP Cluj: Am CONSTATAT problemele de la drumul Răchiţele - Ic Ponor înainte de inspecția lui Seplecan

 

RAADPP Cluj susține că a realizat un raport cu problemele de la drumul Răchiţele - Ic Ponor înainte de inspecția președintelui Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan.

 

Ca rezultat al verificărilor zilnice a stadiului şi calităţii lucrărilor la drumul Răchiţele – Ic Ponor efectuate de diriginţii de şantier ai RAADPP Cluj, regia a întocmit Raportul de Neconformitate nr. 2/22.10.2015. Raportul a identificat, a descris şi a propus soluţia de remediere a lucrărilor neconforme, cu termen de executare trei zile lucrătoare de la data întocmirii raportului.

 

Raportul de Neconformitate nr. 2/22.10.2015, înregistrat cu nr. 7977/23.10.2015, a fost trimis în aceeaşi zi către executantul lucrărilor, SC DPJ Cluj SA, lider al Asocierii.

 

De asemenea, Raportul de Neconformitate a fost înaintat şi Consiliului Judeţean Cluj şi înregistrat la Registratura Generală a CJ Cluj cu numărul 19972/23.10.2015.

 

În aceste condiţii, considerăm că mesajul transmis, ieri, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, cu privire la calitatea lucrărilor la drumul Răchiţele – Ic Ponor este unul tendenţios, tardiv şi inutil, de vreme ce reprezentanţii RAADPP Cluj au identificat şi informat cu promptitudine instituţiile şi societăţile implicate în proiect în ceea ce priveşte aceste probleme de execuţie”, se arată într-un comunicat RAADPP Cluj. 

 

Regia condusă de Mircea Avram, aflată în război deschis cu Mihai Seplecan, miza fiind desființarea RAADPP Cluj, susține că ”într-o manieră şi o atitudine incorecte şi false în raport cu situaţia de fapt, reprezentanţii şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj au lăsat să se înţeleagă că RAADPP Cluj nu ar avea cunoştinţă despre problemele de execuţie apărute la drumul Răchiţele – Ic Ponor, deşi regia a fost aceea care a constatat şi a adus la cunoştinţa tuturor părţilor implicate în proiect despre acestea”.

 

Raportul de Neconformitate din 22 octombrie a fost transmis spre SC DPJ Cluj SA și a fost înregistrată la Registratura Generală a Consiliului Judeţean Cluj.

 

Președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, și alaiul de inspectori, a descins pe drumul de la IC Ponor la finele săptămânii trecute după realizarea acestui raport. 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook