PSD îl critică pe Mihai Seplecan pentru o promisiune din 2014

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, este criticat de PSD Cluj pentru o promisiune făcută în 2014, când a fost pentru o jumătate de lună președinte interimar al CJ Cluj.

 

PSD Cluj consideră că activitatea Consiliului Judeţean Cluj trebuie să fie exclusiv orientată către comunitatea clujeană, proiectele de dezvoltare ale Clujului, îmbunătăţirea calităţii vieţii clujenilor, în nici un caz, o trambulină administrativă pentru politicienii populişti, care promit ”tot”, dar care fac foarte puţin.

 

În 2014, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, anunţa începerea demersurilor pentru modernizarea şi reabilitarea întregii reţele de drumuri judeţene, lucrări estimate la peste peste 140 de milioane de euro, urmând a fi finalizate în maxim doi ani. O promisiune, fireşte, neonorată, mai consideră PSD Cluj.

 

Social democrații îi cer lui Seplecan să răspundă la următoarea întrebare: ”Având în vedere că s-au pierdut fonduri europene pentru modernizarea drumurilor judeţene, deoarece nu avem întabulate în Cartea Funciară toate drumurile judeţene, pentru a nu mai avea aceeaşi situaţie în viitor, când se vor face demersurile necesare pentru a înscrie toate drumurile judeţene în Cartea Funciară?”.

 

Este important să rezolvăm problemele de fond ale comunităţilor din Cluj, una dintre acestea fiind modernizarea drumurilor judeţene. Îl solicităm preşedintelului Consiliului Judeţean Cluj, o listă, o evidenţă clară, a drumurilor judeţene înscrise în Cartea Funciară şi termene de înscriere pentru cele care nu se regăsesc în Cartea Funciară”, a declarat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

 

Mihai Seplecan a fost numit președinte interimar al Consiliului Județean Cluj de 2 ori în 2014, în luna iunie și iulie, în total circa 2 săptămâni. El a fost schimbat, după ce prefectul Gheroghe Vușcan a atacat în contencios administrativ hotărârile de numire, iar acestea au fost suspendate. 

 

Consiliul Județean Cluj a fost condus de atunci și până în iunie 2015 de Vakar Istvan (UDMR), președinte interimar, Ioan Oleleu (PSD), vicepreședinte, și Horațiu Catarig (PNL), vicepreședinte. 

 

La finalul lunii mai 2015, Ioan Oleleu și-a dat demisia, motivând unele probleme personale, iar atunci s-a făcut rocada și Mihai Seplecan a fost numit președinte, în locul lui Vakar Istvan, care a revenit pe postul de vicepreședinte. 

Comentarii Facebook