PSD Cluj trăiește intens! Organizația PSD Turda, decimată după anunțul deputatei Cristina Burciu


Biroul Politic Județean al PSD Cluj a decis, miercuri seara, de urgență, după ce deputata din Turda, Cristina Burciu, a atacat dur, să dizolve organizația Turda, un ”sport” preferat al social democraților. 

Președinte al filialei PSD Turda a fost numit proaspătul reactivat Alexandru Cordoș, care a plecat de la PSD și a fost membru în alt partid, iar acum a revenit.

De asemenea, deputata Cristina Burciu a fost revocată din funcția de președintă a organizației de femei a PSD Cluj, funcția în care a fost numită acum două săptămâni, când a fost ”executată” Lucia Suciu, primărița din Chinteni, care a devenit indezirabilă.

De asemenea, BPJ -ul PSD Cluj l-a revocat și pe Bogdan Bobic din comisia de arbitraj, chiar dacă acest lucru se putea face numai în Conferința Organizației Județene a PSD Cluj.

Toate ”decapitările” au venit după ce Cristina Burciu a afirmat că va vota Guvernul Orban, la 24 de ore de la mitingul electoral privat de la Cluj-Napoca, o premieră natiinala in materie, pentru că până acum nu au mai existat mitinguri electorale private pentru funcția de președinte al României. 

Primarul din Turda, Cristian Matei, care a fost schimbat din fruntea filialei, a scris pe Facebook un mesaj prin care o apără pe Cristina Burciu și o susține în urma anunțului ei că va vota guvernul Orban. 

Consider că decizia doamnei Burciu este una corectă.

Trebuie să înțelegem cu toții că nu mai putem să permitem ca răfuielile politice să afecteze soarta acestei țări! Pentru binele cetățenilor, trebuie să înțelegem că România are nevoie de un Guvern funcțional care să închidă bugetul, să adopte rectificarea și să realizeze un nou buget.

Ca primar al municipiului Turda, susțin o decizie corectă pentru binele comunității pe care o reprezint și pentru toți românii care în lipsa unui Guvern funcțional vor fi evident afectați de această stare de incertitudine, de lipsa bugetului de stat pentru anul viitor și de o situație în care nu își vor putea primi salarii pe finalul anului.

Mă așteptam la această reacție din partea conducerii PSD și mi-am asumat să apăr interesele cetățenilor cu orice preț”, a declarat, pe Facebook, primarul din Turda, Cristian Matei.

Comentarii Facebook