PSD Cluj: Traian Basescu isi va face o politie separata si se va izola tot mai mult

PSD Cluj crede ca Traian Basescu sfideaza legile tarii renuntand la Politia rutiera. Social-democratii cred ca presedintele isi va face o politie separata si se va izola tot mai mult.

 

"Traian Basescu sfideaza legile tarii, atunci cand renunta la Politia rutiera. Este un semnal de incredibila iresponsabilitate, prin care sunt aruncate in aer institutiile fundamentale. Probabil, din nevoia sa exagerata de control al statului si al cetatenilor, Traian Băsescu isi va face o politie separata si se va izola tot mai mult", sustin reprezentantii PSD Cluj intr-un comunicat.

 

Social-democratii clujeni cred ca tema reala, cea a oamenilor nemultumiti de taierea salariilor, care au protestat saptamana trecuta, este "acoperita" de lupta interna din PDL, materializata prin demisia lui Vasile Blaga.

 

"PSD denunta maniera in care Traian Basescu, presedintele de facto al PDL, abordeaza protestele unor oameni al caror nivel de trai scade constant din ce in ce mai repede in ultimul an. Presedintele unei tari trebuie sa fie alaturi de cetateni, nu impotriva lor", mai spun reprezentantii PSD Cluj.

 

Social-democratii clujeni reamintesc ca PSD a decis in unanimitate sa sprijine actiunile de protest ale sindicalistilor.

Comentarii Facebook