PSD Cluj: Toți clujenii să meargă la alegerile europarlamentare, indiferent de partidul cu care votează



Președintele organizației județene PSD Cluj, Remus Lăpușan, a lansat un îndemn către toți românii de a merge la vot pe 25 mai și să-și exercite dreptul dobîndit cu greu.

Am stat de vorbă cu foarte multe persoane în cadrul acestei persoane. În această săptămână am încercat să comunicăm cu multe persoane, atât din comune, cât și din municipiu. Eu consider că drumul României este strict legat de ceea ce se întâmplă în la nivel european și nu putem avea un drum comun decât legat de Europa. Din păcate lumea nu a fost destul de informată nici în zona în care noi am crezut că o să fie cel mai simplu, că 7 legi din 10 se discută la nivel european și sunt aplicate în România. Din păcate sunt chestiuni pe care pe cetățeni nu îi interesează, pe aceștia îi interesează mai mult despre ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi. De aceea am încercat să legăm oarecum paartea de nivel european cu cea de nivel intern.

 

Am mers pe cele două lucruri foarte clare din punctul nostru de vedere, și anume:  nu există cetățeni de gradul 1 și 2 în Europa, iar cea de-a doua premisă, faptul că dezvoltarea aduce și locuri de muncă”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Ministrul delegat pentru Dialogul Social, Aurelia Cristea, a pus accentul pe realizările Guvernului Ponta în domeniul economic, îndemnându-i pe români să meargă la vot, astfel încât proiectele începute deja să poată fi continuate.

Atunci când avem o creștere economică în țară, atunci vom putea să reușim să atragem cât mai mulți bani la bugetul statului, să lărgim baza de impozitare și să avem resurse mai multe pentru celelalte servicii publice, cum ar fi educația și sănătatea, și nu doar pentru infrastructura acestor domenii, dar și pentru salariile celor care activează în aceste domenii.

Salariile bugetarilor au fost reîntregite după tăierile de 25% din timpul Guvernului Băsescu-Boc, de asemenea au fost restituiți banii reținuți ilegal pensionarilor, banii pentru sănătate, tocmai pentru a-i scuti de procese.

S-au redeschis spitale, se redeschid școli, dar în primul rând se relansează economia, iar creșterea de 3,8% de pe primul trimestru și îmbunătățirea ratingului de țară, ca și țară stabilă pentru investiții, de către trei dintre cele mai importante agenții de rating, înseamnă că suntem pe un drum bun, iar ce am promi facem și acest drum trebuie continuat”, a declarat ministrul delegat pentru Dialogul Social, Aurelia Cristea.

Liderul social-democraților clujeni a subliniat faptul că aceste alegeri europarlamentare sunt extrem de importante, iar românii ar trebui să participe, indiferent de partidul cu care vor vota.

Cred că este foarte important pentru noi să ne dorim să fim europeni, iar acest lucru trebuie dovedit și prin votul pe care îl vom da pe 25 mai. Eu sper că un număr cât mai mare de clujeni să meargă la vot, să participe la vot cât mai mulți cetățeni din România. Cred că este foarte important ca noi toți să îi informăm pe români să participe la alegeri, indiferent de partidul cu care vor vota”, a mai preciat Lăpușan.

Comentarii Facebook