PSD Cluj este una dintre cele trei filiale care nu si-a exprimat la Brasov sustinerea pentru Mircea Geoana

La intalnirea de la Brasov 39 de filiale ale PSD si-au exprimat sustinerea pentru Mircea Geoana la presedintia partidului. PSD Cluj este una dintre cele trei care nu au facut-o. Filiala clujeana a PSD nu a fost reprezentata la intalnirea de la Brasov. Presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus, spune ca, deocamdata, filiala pe care o conduce nu a luat nicio decizie.

 

"Eu ar fi trebuit sa merg la Brasov, dar nu am facut-o din motive personale. Asta nu inseamna ca PSD Cluj nu il sustine pe Mircea Geoana. Nu am stabilit inca pe cine sustinem. Pana cand nu stim toti candidatii si fiecare ce program are, e prematur sa ne pronuntam", a declarat pentru Stiri de Cluj, presedintele PSD Cluj Valentin Cuibus.

 

Liderul PSD Cluj a mai adaugat ca oricum nimeni nu are convingerea ca la congresul PSD delegatii vor vota in bloc asa cum a hotarat conducerea filialei. "Nimeni au poate controla acest lucru in totalitate. Ceea ce putem noi eventual este sa stabilim pe cine sustinem, si, probabil, in majoritate delagatii vor vota asa", a mai declarat Valentin Cuibus, pentru Stiri de Cluj.

 

Intalnirea de la Poiana Brasov a fost catalogata de Ion Iliescu ca fiind "nepotrivita" si nestatutara". "Nu stiu ce temei si ce baza are reuniunea de la Poiana Brasov. Eu nu am fost invitat acolo. Nu stiu dupa ce criterii participa unii si altii nu", a spus Ion Iliescu.

 

 

 

 

Comentarii Facebook