PSD Cluj sprijină 200 de elevi cu situații financiare dificile. Ce alt ajutor primesc elevii de la țară?

 

PSD Cluj acordă un ajutor unui număr de 200 de elevi aflați în situații sociale dificile.

 

Și în acest an vom fi aproape de peste 200 de elevi aflați în situații sociale dificile, deoarece considerăm că este dreptul fiecărui elev să-și poată construi un parcurs profesional și intelectual îndepărtat de orice grijă materială. Doar prin educație și cercetare putem asigura următoarei generații forța de a contribui la dezvoltarea României”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

PSD Cluj menționează și sprijinul acordat primăriilor din județul Cluj, care au primit doisprezece microbuze școlare cu 16+1 locuri achiziționate printr-un program național, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

 

Educația este cea mai importantă bogăție intelectuală și profesională pe care o poate avea un tânăr. Nu vom înceta să îi încurajăm și să îi susținem din toate puterile pe copii să își construiască un viitor mai sigur prin școală, un viitor bazat pe singurul lucru pe care nu îl pot pierde niciodată: educația”, a mai declarat liderul PSD Cluj.

Comentarii Facebook