Miercuri 28 Iulie

PSD Cluj se plânge că PNL blochează dezvoltarea TETAROM I

 

Conducerea PSD Cluj acuză PNL că blochează dezvoltarea parcului Tetarom 1. 

 

Social democrații clujeni readuc aminte că ”în această primăvară PNL a susținut renunțarea la dezvoltarea TETAROM IV, votând rezilierea proiectului de finanțare din fonduri europene” și acuză că, mai nou, PNL ”pune în pericol și extinderea TETAROM I, implicit finanțarea dezvoltării acestui parc industrial, acest fapt însemnând pierderea a numeroase locuri de muncă”.

 

PSD Cluj solicită conducerii liberale a Consiliului Județean Cluj, explicații privind stadiul acestei investiții, ce plăți s-au efectuat, dacă există finanțarea necesară dezvoltării proiectului, dacă proiectul va fi finalizat până la sfârșitul anului, cine răspunde pentru realizarea acestui proiect și ce măsuri se vor lua pentru a finaliza investiția?

 

Extinderea TETAROM I este importantă pentru că aduce dezvoltare și crează locuri de muncă. Sper că domnul Mihai Seplecan și colegii săi din PNL sunt responsabili și susțin finalizarea acestei investiții”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Surse din Consiliul Județean Cluj precizează că dezvoltarea parcurilor nu este prioritară, pentru că încă sunt încă spații care nu au fost închiriate. 

Comentarii Facebook