PSD Cluj le dă peste nas celor de la UDMR, înaintea alegerilor parlamentare: Pregătesc o campanie în stilul anilor `90



PSD Cluj le-a dat o replică celor de la UDMR, după ce aceștia au montat panouri prin oraș panouri cu mesajul ”Salvăm Clujul de Bucureşti, taxele noastre să îmbogăţească Ardealul, nu Capitala”.

Social-democrații susțin că cei de la UDMR pregătesc o campanie electorală ”în stilul anilor `90”, acuzându-i de sergegaționism.

PSD Cluj constată cu îngrijorare că UDMR pregătește o campanie electorală în stilul anilor `90. Panourile montate în Cluj-Napoca conțin un mesaj greșit atât din punct de vedere economic cât și moral.

PSD Cluj solicită UDMR să renunțe la retorica segregaționistă și să propună în competiția electorală măsuri economice concrete pentru îmbunătățirea calității vieții românilor”, au transmis reprezentanții PSD Cluj.


UDMR a amplasat la Cluj-Napoca, în zona Stadionului CFR, un panou de precampanie cu mesajul – Salvăm Clujul de Bucureşti, taxele noastre să îmbogăţească Ardealul, nu Capitala. Un panou similar a fost amplasat la Oradea. Textul mesajului se referă la descentralizare, în sensul în care noi pledăm ca taxele să rămână mai multe pe plan local, la Cluj, sau la Oradea, în loc să fie trimise la Bucureşti. Locuitorii Ardealului, de la care se strâng aceste taxe, au cea mai mare nevoie de ele, pentru investiţiile din zonele în care locuiesc, nu pentru a plăti din aceşti bani investiţii în Bucureşti”, a declarat preşedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, despre panourile electorale.

Comentarii Facebook