Marti 7 Aprilie

PSD Cluj: Corturile lui Victor Ponta sunt vandalizate - FOTO

 

PSD Cluj-Napoca atrage atenția și acuză partidele de dreapta că vandalizează corturile și distrug materialele de campanie ale candidatului social democrat.

 

PSD Cluj-Napoca semnalează că, în ultimele zile, mai multe corturi din zona centrală, cartierele Grigorescu, Mănăștur și Mărăști, unul dintre acestea chiar lângă sediul Poliției Locale, au fost deteriorate.

 

Am ales să respectăm dorința cetățenilor de a face o campanie electorală civilizată, cu afișaj corespunzător acolo unde administrația și legea permit. În acest context ar fi corect ca măcar în finalul campaniei electorale, partidele de dreapta să învețe ceva din manifestările publice de bun simț ale societății civile din ultimii ani și să considere o prioritate respectul reciproc în comportamentul politic chiar și în campaniile electorale” a declaratul ministrul Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

 

PSD Cluj-Napoca a sesizat Biroul Electoral Judeţean și Inspectoratul Judeţean de Poliţie cu privire la actele de vandalizare, distrugere din ultimele zile.

Comentarii Facebook