Luni 13 Iulie

PSD Cluj contestă candidatura lui Marius Nicoară la un nou post de senator, din cauza dosarului penal

 

PSD Cluj contestă susținerea lui Marius Nicoară de către PNL pentru o nouă candidatură la Senat, cu toate că acesta a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului.

 

PSD Cluj acuză PNL Cluj de faptul că propune și susține politicieni, atât la nivel local, cât și la nivel național asupra cărora planează diferite acuzații, de la corupție, la conducerea autovehicului sub influența alcoolului, cel mai recent exemplu fiind chiar senatorul liberal Marius Nicoară, aflat pe prima poziție a candidaților PNL Cluj pentru Senat la alegerile din 11 decembrie, care a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Marius Nicoară a fost președintele PNL Cluj până acum câteva luni, iar recent a fost nominalizat candidat pe prima poziție a listei PNL Cluj pentru Senat. Oare sloganurile liberale ”România Înainte!” sau ”România Bunului Simț” înseamnă susținerea unui candidat la Senat care este trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului? Oare cât de responsabili pot fi colegii săi liberali în a-l susține cunoscându-i această crasă lipsă de responsabilitate dovedită de raportul de expertiză medico-legală? Oare le este rușine liberalilor clujeni pentru candidatura ”senatorului  1,65 la mie”?”, a declarat Horia Nasra, președintele interimar al PSD Cluj.

 

Senatorul Marius Nicoară a fost trimis în judecată de procurori după depunerea listelor de candidatură. Politicianul este acuzat de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Comentarii Facebook