PSD Cluj: Cei din PNL Cluj sunt trădători! Mihai Seplecan și Alin Tișe au făcut blaturi în 2012

 

PSD Cluj îi face trădători pe cei din PNL și le reamintește clujenilor că au votat USL, în 2012.

 

Este foarte adevărat că marea majoritatea a acestor trădători nu au avut nicio contribuție la construirea respectivului program, în consecință nici nu l-au susținut iar problemele apărute la nivelul Consiliului Județean Cluj se datorează președintelui suspendat al Consiliului Județean Cluj, dl. Horea Uioreanu și colegilor săi, domnii Marius Nicoară și Mihai Seplecan care astăzi uită că președintele Consiliului Județean și cei implicați în conducerea județului au fost în primul rând membri marcanți ai PNL, că Horea Uioreanu a fost președinte PNL Cluj.

 

Ne amintim cu tristețe de faptul că dl. Mihai Seplecan a luat cuvântul în ultimii doi ani la o singură ședință de consiliu județean și atunci pentru a invita consilierii județeni la nunta sa.

 

Când spunem trădători, ne referim și la faptul, că în timp ce anumiți colegi scriau programul de guvernare locală, în 2012, dl. Mihai Seplecan, cu prietenul său președinte PNL Gilau, Gabriel Moldovan, umblau cu căciula în mână după contracte pe la RAADPP Cluj, iar în Consiliul Județean, Mihai Seplecan poza în USL-ist convins care în același timp se înțelegea cu Alin Tișe și Mircea Avram pe contracte din bani publici. Ca dovadă că dl. Gabriel Moldovan, președintele PNL Gilau și prietenul său dl. Mihai Seplecan erau împotriva proiectului USL este și faptul că la Gilău, USL nu a fost constituit niciodată.

 

În acest context le cerem public dlor. Mihai Seplecan și Alin Tișe să recunoască blaturile și jocurile politice pe banii contribuabililor”, se arată într-u comunicat al PSD Cluj.

 

Social democrații au făcut și o evidență a notei de plată lăsată de ”frăția Seplecan-Tișe-Avram-Moldovan”.

 

Buxus inexistenți la 50 lei (Buxus este un arbust din familia Buxaceae, folosit in gradina in scop ornamental sau ca gard viu), balansoar arhaic din lemn uscat la peste 3.700 lei, 190 ml de gard de sârmă, cu înălţimea de aproximativ jumătate de metru - aproximativ 35.000 de lei, 83 de kilograme de sămânţă de iarbă folosite pentru o suprafață de 280 de metri pătraţi de spaţiu verde, tuia inexistenți la 70 de lei bucata și exemplele pot continua...”, precizează PSD Cluj.

Comentarii Facebook