PSD Cluj are 13 vicepresedinti alesi de Consiliul Judetean al partidului


Consiliul Judetean al Partidului Social Democrat Cluj i-a ales aseara tarziu si pe cei 13 vicepresedinti ai partidului. Intre acestia este si senatorul Alexandru Cordos, cel care a pierdut alegerile pentru functia de presedinte in fata lui Remus Lapusan.

"Pe lista celor 13 vicepresedinti alesi de catre membrii Consiliului Judetean PSD se numara: Ilarie Ivan, Mihaela Rozor, Cordos Alexandru, Lucia Suciu, Laura Pop, Ioan Bota, Iosif Zagrean, Vasile Puscas, Cristian Matei, Ioan Roman, Aurelia Cristea, Ioan Vuscan, Ioan Neselean si Marius Bordea", se arata intr-un comunicat de presa al PSD Cluj.

Noul presedinte al PSD Cluj, Remus Lapusan, a fost ales cu 421 de voturi si cele 574 exprimate, iar contracandidatul sau, senatorul Alexandru lapusan, a obtinut numai 121 voturi.

"Avem foarte mult de muncit si foarte multe lucruri de facut, dar trebuie sa dam dovada de solidaritate si impreuna vom reusi cu siguranta", a declarat Remus Lapusan, noul presedinte al social democratilor clujeni.

In conducerea PSD Cluj a mai fost ales deputatul Cornel Itu, in calitate de presedinte executiv, Dan Canta pentru functia de trezorier si Ioan Oleleu, secretar general.

Comentarii Facebook