Ioan Sbarciu, presedintele Universitatii de Arta de Design din Cluj este noul guvernator Rotary pe Romania si Moldova

Ioan Sbarciu a fost ales sa conduca cunoscuta organizatie Rotary a districtului 2241, adica cea care include Romania si Moldova,  pentru perioada 2011-2012, potrivit Gazeta de Cluj. Ioan Sbarciu a fost rector al Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, dupa care a devenit  presedinte al institutiei clujene.

 

Sbârciu este din 1998 membru în Consiliul Naţional al Uniunii Artisticilor Plastici(UAP), iar în 1999 a devenit preşedinte al filialei Cluj al UAP.  Din 2002 a primit încă două titulaturi în această organizaţie la nivel naţional: vicepreşedinte al UAP România şi preşedinte al Forumului filialelor UAP din provincie. Nou guvernator Rotary este membru al IAA-AIAP (International Association of Art - Association Internationale des Arts Plastiques), membru Deutscher Kunstler Baden " Württenberg,  dar şi membru asociat ICFAD (Consiliul Internaţional al Conducătorilor Şcolilor Superioare de Artă).

 

Sbârciu este membru fondator al primei organizaţii Rotary in Cluj-Napoca în 1994.  Între 1996-1997 a fost preşedinte Rotary Cluj-Napoca, iar în perioada 2006-2007 a fost asistentul Guvernatorului Rotary.

Ceremonia în care noul  guvernator al Rotary va fi "uns" va avea loc între 11 şi 13 martie la Cluj-Napoca.

 Sursa: Gazeta de Cluj

Comentarii Facebook