PSD Cluj acuză că site-ul Primăriei Cluj-Napoca este interzis turiștilor străini -FOTO

 

Tinerii social democrați din Cluj acuză Primăria Cluj-Napoca de faptul că site-ul oficial al instituției nu este deloc ”prietenos” cu turiștii străini. 

 

Pe site -ul www.primăriacluj-napoca.ro apar butoanele de traducere în patru limbi străine: engleză, maghiară, germană și franceză, dar acestea nu funcționează.

 

TSD Cluj este la dispoziția comunității clujene, pentru a traduce platforma online, oficială, a municipiului Cluj-Napoca în limba engleză, oficialitățiile clujene putând oricând să apeleze la expertiza colegilor noștri, pentru o traducere completă a site-ului. Este important să deschidem porțile Clujului turiștilor și să le oferim informații utile pentru a le facilita accesul și pentru a putea fi informați despre punctele turistice atractive ale orașului”, a declarat Dan Morar, președintele TSD Cluj.

 

În aceeași situație este și site-ul ”turistic” visitcluj.ro, care, deși este tradus în câteva limbi străine, nu a mai fost actualizat de circa un 1 an.

 

Tinerii din cadrul PSD Cluj dau ca referință site -urile altor primării din țară, care au o interfață și pentru turiștii străini: primariatm.ro, primaria-iasi.ro, primariavaslui.ro, sibiu.ro, primariaarad.ro, zalausj.ro.

Comentarii Facebook