PSD Cluj acuza: Boc sfidează clujenii păstrându-și colegul de partid viceprimar

Conducerea PSD îl acuză pe primarul Emil Boc că îi sfidează pe clujeni și că ridiculizează primariă Cluj-Napoca după ce a girat încă un mandat al viceprimarului Gheorghe Șurubaru.

 

Emil Boc sfidează clujenii încăpățânându-se să-l păstreze ca viceprimar pe colgul său de partid, incompatibilul Gheorghe Șurubaru. Este o situație neplăcută dl. Boc ridiculizând instituția primăriei Cluj-Napoca, după ce a girat încă un mandat al dlui. Șurubaru și demonstrând lipsa de profesionalism  din PDL Cluj, prin lipsa de candidați pentru funcția de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca” sustine Gabriel Mihai Oniga, consilier local PSD Cluj-Napoca. In acelasi timp acesta a mai spus ca PSD Cluj îi cere primarului Emil Boc să se întoarcă la administrarea orașului și să abandoneze orice dezinformare cu privire la USL și guvernul Ponta".

 

Viceprimarul Clujului, Gheorghe Șurubaru, și-a dat demisia din funcție joi, 11 iulie, la finalul ședinței Consiliului Local Cluj-Napoca, dar a fost reales două ore mai târziu.Acesta a fost reales cu 14 voturi, fără cele ale opoziției.

Comentarii Facebook