Boc susține că aleșii USL Cluj își bat joc de Victor Ponta. VEZI la ce se referă

 

Primarul Emil Boc a declarat că aleșii USL Cluj îl pun pe Victor Ponta într-o lumină proastă, după ce au refuzat că voteze prelungirea unui contract de închiriere cu o asociaţie româno-chineză.

 

USL Cluj şterge pe jos cu Victor Ponta. Mă refer la lucruri serioase, la faptul că tot ceea ce a declarat Victor Ponta în China, despre parteneriatul şi importanţa relaţiei pe care o avem cu un partener economic extrem de serios şi pe care îl aşteptăm să vină la Cluj cu o investiţie de peste un miliard de euro pentru hidrocentrala Tarniţa - Lăpuşteşti, este sfidat şi batjocorit de USL Cluj, care a refuzat prelungirea unui contract de închiriere Asociaţiei de prietenie româno-chineze din Cluj-Napoca. Aceasta are un cuvânt important în promovarea relaţiilor din Cluj-Napoca şi China, de a atrage investitori chinezi în judeţul nostru. Deci Victor Ponta primeşte o palmă de la USL Cluj, sfidând toate declaraţiile şi angajamentele pe care şi le-a luat”, a declarat Emil Boc.

 

Consilierii locali USL şi PPDD nu au votat prelungirea contractului de închiriere pentru Asociaţia de prietenie româno-chineză din municipiu, pe motiv că nu a fost depusp la termen cererea de prelungire a înțelegerii.

 

Cererea de prelungire a contractului de închiriere era ieşită din termen, şi de aceea noi nu am susţinut proiectul”, a declarat Gabriel Oniga, consilier local PSD.

Comentarii Facebook