PSD Cluj a lansat platforma #ClujulUnit, unde oamenii pot veni cu propuneri

 

PSD Cluj îi invită clujenii să participe la susținerea unor proiecte comunitare în cadrul platformei publice #ClujulUnit.

 

Pe această platformă vor putea depune proiecte politicieni, partide politice, aleși locali, societatea civilă, ONG-uri sau cetățeni ai județului Cluj fără implicare politică, oricine își propune să susțină dezvoltarea județului sau unei localități.

 

Se pot depune proiecte de la dezvoltarea infrastructurii până la proiecte sociale, educative, culturale sau sportive.

 

Singurele condiții minime pentru susținerea unui proiect și acceptarea lui pe platformă sunt: să fie fundamentat corect și coerent iar inițiatorul său să-l susțină public, într-o dezbatere publică.

 

Proiectele fezabile ca și angajament financiar din fonduri ale administrației locale sau județene vor fi incluse în programele de guvernare locală ale PSD Cluj iar acelea inițiate de alte partide sau reprezentanți ai societății civile și care se demonstrează că sunt în interesul cetățeanului vor fi susținute la finanțare și de către aleșii PSD. Pentru alte tipuri de proiecte se vor identifica surse alternative de finanțare (fonduri europene, fonduri de investiții, donații, etc…)

 

Beneficiarii proiectelor vor fi comunitățile locale, cetățenii sau anumite segmente de populație în funcție de tipul proiectului.

 

Prima dezbatere publică va avea loc pe data de 17 martie 2016, până în prezent fiind depuse 3 proiecte care vor fi dezbătute la acea dată.

 

Aici puteți depune proiecte. 

Comentarii Facebook