PSD Cluj a găsit vinovatii pentru haosul de la Cluj Arena: Incompetența PNL Cluj

 

PSD Cluj sustine că ”din cauza incompetenței și neimplicării unor membrii marcanți ai PNL CLUJ în speța Cluj Arena”, clujenii ar putea ajune să plătească penalități de 8 milioane lei din bugetul Consiliului Județeana.

 

Dacă la momentul inaugurării stadionului liderii  vechiului PD nu se rezumau doar la pozele de moment și își făceau treaba, nu am fi ajuns în această situație!

 

Dacă Alin Tișe, fost președinte al Consiliului Județean Cluj, premierul Emil Boc, directorul Cluj Arena, Radu Rațiu și Horea Uioreanu și-ar fi făcut treaba, astăzi, cetățenii județului Cluj nu ar fi nevoiți să achite aceste penalități.

 

Cum este posibil ca de aproape patru ani să nu se știe că trebuie plătit impozit pe Cluj Arena? De ce a trebuit să vină Curtea de Conturi să constate aceste lucruri și să ajungem în situația în care să plătim penalități de 8 milioane de lei?”, precizează liderii PSD Cluj.

 

Social democratii solicită liberalilor clujeni implicați ”în acest management defectuos, explicații imediate și asumarea responsabilității administrative”.

 

S-a decis soarta SC Cluj Arena SA. Societatea dispare și dispar și salariile nesimțite

Comentarii Facebook