PSD Câmpia Turzii anunță că îl va da afară din partid pe consilierul care a distribuit o postare cu o actriță porno: Nu e la prima abatere


PSD Câmpia Turzii anunță că îl va da afară din partid pe consilierul local Ionel Isac Tudorache, după ce acesta a fistribuit cu o postare în care o actriță de filme pentru adulți era prezentată ca fiind o ”elevă de 10 la bac”.

Astfel, social-democrații susțin că îl vor da afară din partid pe Tudorache și îi vor retrage sprijinul politic, deoarece, spun reprezentanții organizației, ”nu este la prima abatere de acest fel”.

PSD Câmpia Turzii își cere public scuze pentru derapajul consilierului Ionel Tudorache Isac

Organizaţia PSD Câmpia Turzii se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Ionel Tudorache Isac, de aceea ne cerem public scuze pentru derapajele acestuia.

Pentru că nu este la prima abatere de acest fel, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că în cel mai scurt timp vom demara procedurile de excludere din partid a domnului Isac şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Câmpia Turzii”, transmit cei de la PSD Câmpia Turzii.

Comentarii Facebook