PSD a bătut palma cu PNL pentru a-l schimba pe Mihai Seplecan - Surse

 

PSD Cluj ar fi bătut palma cu liberalii pentru a-l debarca pe Mihai Seplecan din fruntea Consiliului Județean Cluj, afirmă surse politice.

 

PSD -ul deja discută cu liderii PNL, la nivel informal, să îl schimbe pe Seplecan. E o chestiune de timp. Social democrații îi vor susține pe liberali în tentativa de a-l schimba prin vot pe Mihai Seplecan. Chestiunea cu diploma falsă i-a făcut și pe cei de la PSD să ia în calcul schimbarea lui Mihai Seplecan. Nu se mai poate merge mai departe, pentru că este în joc imaginea și soarta județului”, a declarat sursa citată.

 

Până la izbucnirea scandalului privind diploma falsă pe care Mihai Seplecan ar fi folosit-o, cei din PSD Cluj au preferat, neoficial, să îl susțină pe președintele CJ Cluj, profitând de vulnerabilitatea liberalilor. După cem s-a aflat de diploma falsă, PSD Cluj a dat două comunicate prin care i-a cerut lui Mihai Seplecan să își clarifice situația. 

 

Conducerea Consiliului Județean Cluj ar urma să fie preluată de consilierul județean Marius Mânzat.

 

Între timp, la București s-a aprobat regulamentul de lucru al Comisiei de Onoare care va judeca contestația depusă de Mihai Seplecan la decizia PNL Cluj se excludere a acestuia din partid. Surse politice precizează că în circa 30 de zile se va lua o decizie finală în acest caz. 

Foto: Adevărul.ro

Comentarii Facebook