Profesor clujean, posesor de motocicletă, a vrut un loc în PARKINGUL MĂRĂȘTI, dar a fost refuzat - FOTO

 

Un profesor clujean, posesor de motocicletă, a solicitat un loc de parcare în Parkingul Mărăști, dar a fost refuzat. 

 

Un clujean, posesor al unui autovehicul categoria A, a formulat o cerere pentru un loc de parcare în parkingul din Mărăști și a fost refuzat de primărie pentru că autovehiculul său nu este autoturism.

 

În parkingurile primăriei, motocicletele sunt interzise. Asta pentru că în Regulamentul de închiriere a terenului pentru parcările, garajele sau copertinele aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca, aprobat prin HCL nr. 25/2010 este specificat clar: ”locurile de parcare din parcările publice […] vor fi atribuite pe bază de abonament […] persoanelor fizice […] [sau juridice] care au un proprietate un autoturism” (s.n.), nimic altceva. 

 

Așadar chiar dacă un posesor de autovehicul categoria A, A1 sau B1 îndeplinește cerințele tehnice specificate la articolul 1 din Regulament (inspecția tehnică periodică valabilă, domiciliu stabil sau reședința în imobilele adiacente parcajului.

 

Consilierul local, Ioan Bâldea, a anunțat că va propune modificarea legislației locale privind parkingurile publice construite de Primăria Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook