PRO România Cluj a validat 12 dintre candidații pentru alegerile locale 2020


Pro România Cluj a declanșat procedura de validare a candidaților propuși să administreze interesele comunităților locale pentru următorii patru ani.

Biroul executiv al PRO ROM NIA CLUJ a confirmat candidații partidului pentru funcția de primar în localitățile județului Cluj, după cum urmează:

Turda - Mircea Irimie

Câmpia Turzii - Cozmin Sașa

Dej - Vasile Revnic

Mociu - Horvath Marton

Aluniș - Ionuț Aldea

Unguraș - Ileana Ghiran

Băișoara - Vasile Grec

Tritenii de Jos - Virgil Sașa

Mihai Viteazu - Ionuț Mihai Suskond

Florești - Radu Fărcaș

Gilău - Miron Ștefan Cristian

Poieni - Adrian Morariu

Demersul de desemnare a candidaților PRO ROM NIA CLUJ va continua și în perioada următoare, consecvent deciziei partidului de a oferi electoratului posibilitatea de a opta pentru o formațiune de centru - stânga nouă, modernă și pragmatică.

Elaborarea ofertei electorale va integra programe comunitare adecvate local, pentru armonizarea intereselor cetățenilor cu politici publice menite să genereze plus valoare și dezvoltare în comunitățile din județul Cluj.

PRO ROM NIA CLUJ intră în cursa pentru alegerile locale cu o echipă de profesioniști, determinată să depășească nivelul agendei politice actuale și să ofere locuitorilor județului Cluj posibilitatea de a alege un model european de administrație publică locală, bazat pe corectitudine, devotament și profesionalism”, anunță conducerea Partidului.

Comentarii Facebook