Primarul Emil Boc și-a cerut scuze de la clujeanca de 86 de ani pusă pe drumuri de angajații din subordine

 

Primarul Emil Boc s-a sesizat în urma prezentării cazului femeii de 86 de ani care a fost pusă pe drumuri din cauza angajaților Primăriei. 

 

Szasz Maria a primit acasă o notificare prin care era anunțată că primește ”alimente pentru persoanele cu venituri modeste”, dar când s-a prezentat ”cu încredere” la clubul pensionarilor Centru - Gară a fost pusă să aducă acte suplimentare, copii xerox după actul de identitate și talonul de pensie. ”Consider ca este o bataie de joc sa plimbi aiurea si birocratic un batran. Mentionez ca nu sunt cersetoare, nu v-am cerut nimic, dvs. m-ati notificat. Sunt saraca dar demna”, a scris clujeanca.

 

Citește AICI tot ce a spus femeia.

 

Primarul Emil Boc a citit plângerea femeii și a luat unele măsuri. ”Această doamnă are perfectă dreptate. S-a prezentat acolo cu notificarea Primăriei și trebuia să primească pe loc alimentele. M-a impresionat demnitatea ei și am sunat de urgență la cei care se ocupă de acest program. S-au dus deja la această doamnă acasă și i-au fost duse alimentele la care avea dreptul. I-am transmis și scuzele mele”, a explicat Emil Boc.

 

Primarul a menționat că ”scurt-circuitul” a apărut din cauza voluntarilor cu care se lucrează la cluburile pensionarilor. ”Le-am mai transmis o dată să fie atenți. Persoanele care primesc notificare au fost deja verificate și sunt îndreptățite să primească aceste pachete. Cei care nu sunt pe listă și nu au această notificare trebuie să prezinte cuponul de pensie”, a spus Emil Boc.

Comentarii Facebook