Angajații Primăriei Cluj-Napoca poartă bătrânii de 80 de ani pe drumuri. Cum a rămas o clujeancă fără ajutor

 

O clujeancă de 80 de ani a dat curs unei notificări primite de la Primăria Cluj-Napoca și s-a prezentat pentru a-și ridica alimentele pentru persoanele cu venituri mici. S-a trezit pusă pe drumuri de birocrația sistemului.

 

Stimate domnule primar Emil Boc, ma numesc Szasz Maria , domiciliata in Cluj-Napoca, Str. Sitarilor nr. 48 . Am primit cu multa bucurie notificarea dvs. cu privire la Programul special ”Alimente pentru persone cu venituri reduse ” din Cluj-Napoca. In scrisoare era mentionat programul, locul de unde se pot ridica ajutoarele si ce cuprinde pachetul. Va aduc la cunostinta ca am 86 de ani si o pensie de 609 lei. M-am prezentat plina de incredere la locatia scrisa de dvs. pe Str. Horea nr. 108 la Clubul pensionarilor Centru-Gara unde am constatat cu stupoare ca nu sunt trecuta pe lista si mai mult mi-au fost cerute copie Xerox dupa actul de identitate si talonul de pensie. Consider ca este o bataie de joc sa plimbi aiurea si birocratic un batran. Mentionez ca nu sunt cersetoare, nu v-am cerut nimic, dvs. m-ati notificat. Sunt saraca dar demna.

 

Sigur, am ramas fara ajutorul promis de primarie, sanatatea nu imi permite sa ma tot plimb dupa acte.

 

Stiu ca nu dvs, sunteti de vina, dar a fost initiativa dvs. si pentru aceasta si multe alte lucruri bune facute pt. noi va doresc Sarbatori Fericite, iar pentru acei angajati ai primariei care poarta bartanii pe drumuri si isi bat joc de ei le doresc Sarbatori cu multe drumuri pana ajung la varsta mea sa vada cum se vor simti”, a scris Szasz Maria pe site -ul domnuleprimar.ro.

-----------------------

UPDATE

 

Primarul Emil Boc și-a cerut scuze de la clujeanca de 86 de ani pusă pe drumuri de angajații din subordine

Comentarii Facebook