Primarul din Florești e dezamăgit de unele asociații de proprietari din comună: Prima dată dăm avertismente - FOTO


Bogdan Pivariu, primarul din Florești, a spus că este dezamăgit de unele asociații de proprietari din comună, pentru că nu fac deloc curățenie în jurul blocurilor.

Am continuat verificarea în teren a modului în care se respectă prevederile legale în domeniul disciplinei în construcții, starea terenurilor neîngrijite, depozitările de deșeuri.

După acțiunea de la jumătatea lunii februarie, când au fost aplicate sancțiuni reprezentanților unor șantiere de construcții care nu respectau condiții minime ( ex: lipsa rampei de spălare sau panouri de informare) am continuat inventarierea punctelor gospodărești neconforme.

Blocurile din Florești nu mențin curățenia

Sunt dezamăgit de faptul că încă există prea multe asociații de proprietari care nu fac niciun fel de efort pentru a-și păstra curate aleile de acces sau zonele verzi împrejmuite, din apropierea blocurilor. 

Am cerut poliției locale să transmită într-o primă etapă, avertismente asociațiilor de proprietari verificate în ultimele zile, din zona străzilor: Porii, complex Multiserv, Eroilor, Stejarului, Horea sau Gheorghe Doja.

Referitor la verificările la șantierele de pe raza comunei Florești, aceste acțiuni vor avea caracter periodic, iar acolo unde se constată nereguli, vor fi aplicate sancțiuni.

În Florești facem curățenie, dar educația, disciplina și respectul trebuie să fie reciproce, pentru binele întregii comunități”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook