Primarul din comuna Mica bate obrazul Consiliului Județean pentru drumul surpat: E un real pericol - FOTO


Zelencz Roland Tiberiu, primarul comunei Mica, bate obrazul lui Alin Tișe și a consilierilor județeni pe care acesta îi conduce, arătând public cumarată drumul care trece prin comună, Drumul Județean 172F.

Dragii mei,

Așa arată o porțiune din Drumul Județean 172F, la intrare în localitatea Mănastirea, drum care se află în administrarea Consiliului Județean Cluj.

Problemele la acest tronson există de mai multă vreme, iar precipitațiile abundente din această perioadă au dus la alunecări de teren, prin surparea unei poțiuni din drum.

Deși am făcut mai multe adrese către Consiliul județean Cluj, în care am prezentat starea deplorabilă a drumului, până în prezent nu s-a luat nici o măsură. Mai mult, în comuna Mica au fost afectatăe 80 de ha de teren arabil. Din păcate, pentru comuna Mica nu s-au găsit fonduri de la bugetul de rezervă al Consiliul Judeţean Cluj, faţă de alte comune care, în urma inundaţiilor, au beneficiat de sume importante de bani pentru eliminarea efectelor produse de calamităţile naturale.

Dincolo de aceste aspecte, care nu ar trebui deloc neglijate de către conducerea CJ Cluj, drumul reprezintă un real pericol pentru cei care îl tranzitează, iar cetățenii care își au locuințele în zonă pot avea în orice moment probleme din cauza alunecărilor de teren.

Eu, ca și primar, nu pot privi nepăsător această situație, care poate oricând duce la o nenorocire sau pierderi de vieți omenești.

Tocmai de aceea, domnule președinte al Consilului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe, domnilor consilieri județeni, vă rog luați atitudine și faceți toate demersurile necesare pentru a se interveni în cel mai scurt timp în această zonă.

Nu vreau să cred că este vorba despre indiferența celor cu putere decizională în acestă direcție, și nu vreau să cred că prioritățile sunt pe criterii politice, pentru că problemele unei comunități nu trebuie privite prin prisma coloraturii politice.

Am încredere că se vor lua măsuri urgente în ceea ce privește DJ 172 F. Consider că și cetățenii comunei Mica merită atenția Consilului Județean Cluj, iar siguranța lor este mai presus decât orice culoarea politică".

62423656_871135309907176_7041325120576552960_n.jpg

Comentarii Facebook