„Primărița de fier” din Chinteni, Lucia Suciu, câștigă un nou mandat. Este cel de-al șaptelea mandat ca primar al comunei Chinteni


Lucia Suciu, "primărița de fier" a comunei Chinteni,  a câștigat un nou mandat. Aflată astfel la cel de-al șaptelea mandat, Lucia Suciu le-a transmis un mesaj de mulțumire locuitorilor după încheierea exercițiului electoral, exprimându-și recunoștința pentru spiritul civic și prezența lor la urne.

Ea a promis continuarea proiectelor începute și a reiterat angajamentul pentru dezvoltarea continuă a comunei Chinteni, în conformitate cu eforturile depuse de-a lungul celor șase mandate de până acum. Lucia Suciu a asigurat locuitorii că va lucra neîncetat pentru binele comunității.

Primărița a adresat și un mesaj celor cu opinii electorale diferite, accentuând că diversitatea de opinii este esențială pentru progresul comunei. 


Iată mesajul transmis de Lucia Suciu, după ce a aflat că va continua la conducerea Primăriei Chinteni:

”Dragii mei consăteni,
Acum la final de exercițiu electoral țin să vă mulțumesc pentru spiritul civic de care ați dat dovadă și pentru prezența dumneavoastră la urne.
Vă mulțumesc de asemenea pentru că prin votul dumneavoastră majoritar ați ales stabilitatea și pentru încrederea acordată echipei noastre. 
Vă promit că împreună vom avea puterea de a continua proiectele începute și ne vom preocupa, după cum ne cunoașteți de 6 mandate, pentru dezvoltarea permanentă și continuă a comunității noastre. 
Celor care au avut alte opinii electorale țin să le precizez că pentru mine și pentru noi ca echipă, comunitatea numită comuna Chinteni este desăvârșită și prin diversitatea de opinii, care inevitabil duc la progres. 
Vă aștept cu drag pe toți să contribuiți prin ideile, elanul, avântul și criticile dumneavoastră la prosperitatea economică, culturală și socială a comunei, asigurându-vă în aceste momente că binele comunității va fi singura valoare care ne va îndruma pașii. 
Vă mulțumesc tuturor!”


Comentarii Facebook