Primăria Turda plătește cu 15.000 de euro un cameraman care să îl filmeze pe primarul Cristian Matei


Primăria Turda a dat prin atribuire directă, fără licitație publică, un contract filmare și editare video în valoare de 72.600 de lei (14.894 de euro). În principal vorbim despre plata unui cameraman care să îl filmeze pe primarul Cristian Matei, în acțiunile de promovare.

Contractul a fost atribuit direct exact la valoarea cerută de ofertantul P.F.A. Batinas Lorin, așa cum se face de obicei în astfel de cazuri, în care Primăriile nu mai caută pe piață și alte oferte, ci cumpără direct, profitând că până în 15.000 de euro contractele se atribuie fără licitație. În acest caz aproape s-a atins limita maximă.

Primăria Turda preciza că ”doreste achizitionarea unui serviciu specializat in filmare si editare materiale audio/video, necesare pentru informare si relatii publice”. Cameramanul va filma și înregistra toate evenimentele la care participă primarul Cristian Matei și apoi să editeze imaginile, care să fie prezentate pe Facebook, dar și presei locale.

În principal, acest cameraman va face PR pentru primarul Cristian Matei. Primăria a fost extrem de disperată în a găsi un cameraman, după cum o demonstrează și istoricul acestei ”licitații”. Cineva a stat cu butonul mouse -ului pe site -ul de licitații, deoarece cameramanul P.F.A. Batinas Lorin a depus oferta în 29.01.2021 la ora 09:06, iar cineva de la Primăria Turda a acceptat-o tot în 29.01.2021, după la 9:22, după 14 minute. 

Comentarii Facebook