Primăria plătește cu 35.000 de lei un expert în cazul Sălii Polivalente VIDEO


Primarul Emil Boc a anunțat că va fi angajat un expert extern pentru a se pronunța în privința componentei tehnice a licitației.

Vom cere expertiză externă pe componenta tehnică, prin care să avem o expertiză din punct de vedere tehnic pe care comisia de licitație să o aibă în luarea unei decizii.

După aceasta experiză, comisia de licitație va da o decizie bine fundamentată pe lege până în dinți. Am apreciat corectă soluția propusă de comisie și am fost de acord cu această decizie”, a spus Emil Boc.

 

Expertul ar putea să se pronunțe în privința sentințele emise de Tribunalul Cluj si Curtea de Apel Cluj, prin care s-a spus că suma oferită de CON-A, 60 de milioane de lei, nu ar fi suficientă pentru construirea unei Săli Polivalente, ci cel mult pentru o hală industrială sau un parking.

 

Cea de-a doua ofertă din licitație, aparținând firmei ACI, care a și depus contestația în instanță, a fost cu 9 milioane de euro mai mare. Instanțele nu au anulat licitația din 2010, dar au obligat Primăria să reia procedura de atribuire a contractului. Lucrările la Sala Polivalentă sunt sistate de câteva luni. În mod normal, totul trebuia să fie gata până în septembrie 2012.

 

De ce Tribunalul Cluj a blocat lucrarile de la Sala Polivalenta! Din suma licitata se poate face cel mult o hala sau un parking

 

Oficialii Primăriei Cluj-Napoca au anuntat că acest expert va costa cel mult 35.000 de lei.

Emil Boc a mai anunțat că Sala Polivalentă nu va fi terminată până în decembrie 2012.

 

Un judecator sustine ca Polivalenta de la Cluj e prea ieftina si a blocat lucrarea! O sala similara este la Debrecen si a costat 12 milioane de euro

Comentarii Facebook