Primăria Florești cere semaforizarea intersecției de la Metro

 

Primăria Florești cere Poliției printr-o adresă oficială să facă demersuri pe lângă DRDP Cluj pentru a semaforiza cu buton pentru pietoni intersecția de la Metro.

 

Remitem catre IPJ Cluj o cerere referitoare la DN1, zona Metro, plus zona BMW referitor statie CTP. Asta dupa o serie de discutii cu specialisti in domeniu, cu vasta experienta in siguranta rutiera. Speram ca IPJ Cluj sa dea curs solicitarii si sa o remita spre administratorul drumului DRDP Cluj.

 

Propunem si solicitam:

 

1. Trecere de pietoni la Metro semaforizata, cu buton (precum cea de la Unitatile Militare, sistem implementat de Primarie)

2. Accesul la Metro sa se realizeaze dinspre Cluj-N strict via giratia de la BMW (interzicere viraj stanga DIN DN)

3. Iesirea de la Metro sa se realizeze strict pe banda de accelerare, iar apoi pt directia Floresti pe breteaua de intoarcere de la 200 m de Metro (interzicere viraj stanga la iesirea din Metro)

Punctul 2 si 3 realizare PRIN PARAPETI DESPARTITORI (care deja exista in zona, e nevoie doar de ajustarea pozitionarii lor)

4. Realizare statie CTP sensul spre Floresti in zona BMW, cu alveola si trecere de pietoni adiacenta in zona”, a explicat primarul Horia Șulea.

 

În acest moment, DN1 Avram Iancu este drum național, ba chiar european, iar numai CNAIR prin DRDP Cluj poate lua măsuri de genul celei de amplasare de semafoare.

Comentarii Facebook