Primaria deschide numarul unic pentru investitori! Vezi unde pot suna firmele din tara si strainatate


Dupa modelul "112", Primaria Cluj Napoca lanseaza de astazi numarul unic pentru investitori, in speranta ca firmele straine vor da navala in oras.

"Vom avea un numar de telefon in Biroul pentru Investitori din cadrul Primariei Cluj Napoca. Se va adauga un numar de telefon si acel investitor care cere relatii despre fiscalitate sau alte informatii si le poate primi de la un angajat al primariei. De la acest angajat, investitorul va fi trimis mai departe spre institutiile din oras. Semnam un parteneriat cu ITM, AJOFM si Directia Generala de Finanate Cluj", a declarat primarul Sorin Apostu.

La nivelul Primariei Cluj Napoca de relatia cu investitorii se va ocupa Carmen Marc. "Angajatul nostru va raspunde la telefonul 0732.340.759 si la adresa de email infoinvest@primariaclujnapoca.ro. Vom vedea cum functioneaza sistemul, iar apoi vom analiza daca se impune introducerea unui numar unic. Nu e ca la Ambulanta si investitorii nu inrosesc firul si nu cred ca este nevoie de un numar unic inca", a declarat primarul Sorin Apostu.

Comentarii Facebook