Primaria Cluj-Napoca isi cere scuze in numele E.ON Gaz: Compania blocheaza proiectele de asfaltare din oras VIDEO


Primaria Cluj-Napoca a initiat o campanie prin care "ia peste picior" E.ON Gaz, companie acuzata ca blocheaza toate proiectele de asfaltare din oras. 

"Am decis sa informam practic toti locatarii din zonele unde nu putem interveni cu procesul de reabilitare, respectiv asfaltare si iluminat public. Sa ne cerem scuze in numele companiei E.ON Gaz ca nu putem sa intervenim anul acesta, decat dupa ce dansii isi vor fi finalizat lucrarile", a precizat primarul Sorin Apostu.

"Dansii sunt de vreo cinci ani inca la faza de proiectare, dar traim cu speranta ca vor finaliza proiectarea si lucrarile in cursul anului viitor. Am vrut sa stie locuitorii Clujului, ca noi, chiar daca dorim sa lucram, nu putem sa facem acest lucru din cauza companiei E.On Gaz", a declarat primarul, care a spus ca in acest moment reabilitarea a 60 de strazi este blocata.

E.ON Gaz a solicitat numai in acest an aproape 900 de cereri de spargere a strazilor din Cluj-Napoca, pentru remedierea unor avarii. Compania este acuzata ca blocheaza si proiectele de asfaltare a strazilor din Cluj-Napoca, in unele cazuri chiar de cativa ani.

 

Vezi si...

E.ON Gaz sparge strazile din Cluj, iar sefii fug de presa! Ultima victima: strada Republicii sparta de 7 ori VIDEO

Primarul Sorin Apostu a "urechiat" E.ON Gaz. Compania a spart strazile de 889 de ori in 6 luni VIDEO

E.ON Gaz sparge cu nemiluita strazile din Cluj-Napoca ... din ratiuni de securitate

Comentarii Facebook