Primăria Cluj-Napoca despre mini-referendum: 50% dintre angajați sunt în concediu în august VIDEO

 

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că circa 50% dintre anhajați sunt în concediu de odihnă în luna august, așa că mini-referendumul cerut de Victor Ponta pare a fi o utopie.

 

În jur de 45 - 50% dintre angajații Primăriei sunt în concediu de odihnă, programat de la începutul anului, și este imposibil să le refuzăm acest drept legale. Mai mult, într-un procent foarte mare șefii de servicii și directorii și-au luat concedii în această perioadă, fiind o perioadă obișnuită de concedii în care activitățile sunt reduse și riscul de a nu fi prezent la serviciu este mai redus pentru diverse urgențe care pot să apară la nivel administrativ.  

 

Acum se așteaptă emiterea unor documente oficiale care să reglementeze modalitățile prin care să se realizeze această procedură de investigare în teren a cetățenilor, urmând să vedem, în funcție de actul normativ, ce necesar de forță de muncă este și toate detaliile despre remunerarea acestora, instruirea lor, tipărirea tuturor materialelor necesare a fi folosite și alte detalii tehnice”, a explicat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca. 

 

Prin acest mini-referendum, guvernul Victor Ponta vrea să demonstreze că în realitate pe listele electorale permanente nu sunt 18,2 milioane de romani cu drept de vot, ci mult mai puțini.

 

Pentru că nu a făcut față presiunilor, ministrul Administrației și Internelor, Ioan Rus, și-a dat demisia. 

 

Ioan Rus şi-a dat DEMISIA din funcția de ministru de Interne

Comentarii Facebook