Primăria Cluj a afișat în culorile Ucrainei podul de la intrare în Mănăștur și Cubul din fața Sălii Polivalente. Boc: „revizionismul rusesc trebuie oprit”


Au apărut primele semne de solidaritate față de poporul ucrainean și la Cluj-Napoca, Primăria a afișat în culorile Ucrainei podul de la intrare în Mănăștur și Cubul din fața Sălii Polivalente BT Arena.

Cluj-Napoca: Solidaritate cu Ucraina. Revizionismul rusesc trebuie oprit cu orice preț. Comunitatea democratică internațională nu trebuie sa facă nicio concesie revizionismului rusesc și trebuie să acționeze rapid, cu cele mai dure sancțiuni posibile. Niciun preț nu este prea mare pentru a opri agresiunea și revizionismul rusesc. Istoria ne-a demonstrat faptul că din concesiile făcute revizioniștilor se nasc monștri”, a declarat Emil Boc.

Autoritățile clujene încă nu au făcut declarații în legătură cu primirea refugiaților din Ucraina, nu au fost oferite informații pe acest subiect nici la nivel guvernamental. Întrebat de jurnaliști dacă Clujul se pregătește să primească refugiați ucraineni, prefectul județului Cluj, Tasnádi Szilárd a declarat că „încă nu este cazul”. 

cluj 2.jpeg

cluj 3.jpeg


Comentarii Facebook