Prețul biletelor la CTP Cluj nu scade, deși carburanții s-au ieftinit

 

Comisia de prețuri din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a precizat că nu se justifică reducerea trifelor tarifelor pentru biletele și abonamentele CTP Cluj-Napoca. 

 

Prin HCL nr. 135 din 15 martie 2013, Consiliul Local Cluj-Napoca a decis, la solicitarea RATUC Cluj-Napoca (azi Compania de Transport Public Cluj-Napoca – CTP Cluj-Napoca), creșterea tarifelor practicate de către aceasta, un motiv important fiind creșterea prețului carburanților auto în perioada 2010-2013.

 

Având în vedere acest fapt și urmărind evoluția prețului combustibililor în ultimul an, în sensul în care se constată o scădere semnificativă a acestora, cred că trebuie analizată reducerea tarifelor practicate de către CTP Cluj-Napoca. Punctul de vedere al Direcției Economice, care a întocmit Referatul nr. 35571/05.03.2013, prin care s-a propus ultima creștere a tarifelor, și avizul Comisiei de prețuri și tarife sunt importante pentru această discuție. Drept urmare aștept opinia dumneavoastră referitoare la această propunere”, a scris în ianuarie consilierul local Ioan Bîldea.

 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca susțin că reducerea tarifelor nu este îndreptățită.

 

Comentarii Facebook