Președintele PNL, Florin Cîţu: Nu vreau să arăt cu degetul, dar gestionarea economiei este suboptimală. Ar trebui să facem mai bine


Președintele PNL, Florin Cîțu, a afirmat miercuri, 2 martie, că după ce s-au uitat la execuția bugetară din primele două luni ale acestui an, deși nu vrea „să critice sau să arate cu degetul” pe cineva, a remarcat o „administrare suboptimală”.

Nu vreau să critic pe nimeni, nici să arăt cu degetul, dar uitându-mă la primele două luni ale acestui an, gestionarea economiei este suboptimală. Ar trebui să facem mai bine”, a spus Florin Cîțu.

M-am uitat la execuția bugetară, am avut ceva venituri în plus și, totuși, avem un deficit în prima lună, mai puțini bani alocați la investiții, mai puțin TVA rambursabil pentru companii”, a continuat acesta.

Arată clar o administrare suboptimală și, repet, nu vreau să arăt cu degetul sau să critic pe cineva, dar se poate face mai bine, pentru că ai nevoie de o economie puternică în această perioadă pentru investiții”, a încheiat președintele PNL. 


Comentarii Facebook