Presedintele CJ Cluj Horea Uioreanu: "Imi doresc o majoritate si o voi obtine" VIDEO

 

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj Horea Uioreanu a spus vineri, la evenimentul de primire a mandatelor de catre consilierii judetei, ca primul lucru este acela de a-si crea o majoritate cu care sa poata lucra asa cum isi doreste.

 

"Prioritatea mea numarul unu este sa-mi creez o majoritate pe care o voi avea saptamana viitoare in asa fel incat sa existe posibilitatea ca proiectele pe care le-am propus in campania electorala sa le punem in valoare. La ele, sigur, voi adauga ceea ce este de continuaT aici. Nicidecum nu voi bloca proiectele care au fost bune pentru Cluj si care sunt folositoare pentru binele acestui judet. Voi continua acele proiecte care sunt in regula.", a declarat presedinetle CJ Cluj Horea Uioreanu.

Primul pas pe care Uioreanu il va face este acela de a se intalni cu viitorii oameni cu care va lucra: "in primul rand ma voi intalni cu colaboratorii mei viitori, cu angajatii si salariatii acestei institutii cu care voi avea o discutie in prima zi, cu care voi vorbi cum vreau sa lucrez, ce doresc de la ei si bineinteles ii voi asculta, sa vad care sunt problemele lor.

Urmatorul pas este acel audit pe care l-am promis si il voi face si vreau sa se inteleaga ca nu este o arma impotriva nimanui. Este normal ca in momentul in care se preia o institutie de nivelul acesteia, a Consiliului Judetean, trebuie sa stiu exact pe ce stau si ce am de facut de acum incolo. Deci, acest audit va fi o prioritate. Imi doresc o majoritate si o voi obtine.", a mai spus presedinetle CJ Cluj Horea Uioreanu.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook