Luni 26 Septembrie

Premiu pentru Cluj-Napoca ridicat de primarul Emil Boc


Un nou premiu de excelență pentru Cluj-Napoca a fost ridicat de primarul Emil Boc. Este vorba despre premiul ”Smart City Administration”.

Astăzi, 28 ianuarie 2021, am participat la ceremonia online de decernare a premiilor Galei „The Diplomat-Bucharest”. Primăria Cluj-Napoca a obținut premiul „Smart City Administration” datorită performanțelor și strategiilor din 2020, aplicate în folosul cetățenilor”, a declarat primarul Emil Boc.

Acesta a precizat că pandemia COVID-19 a reprezentat o provocare în primul rând pentru sistemul sanitar și cetățeni. În același timp, organizațiile și administrațiile locale au trebuit să se adapteze noii realități. 

”Pe lângă alocările pentru sănătate, asistență socială, sectorul cultural și alte măsuri importante, o modalitate necesară de răspuns rapid a fost și accelerarea procesului de digitalizare. Acum, Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor peste 250 servicii și proceduri online, pentru a diminua efortul și timpul petrecut pe drum sau în așteptare, precum și riscul în context pandemic. Pe lângă introducerea de noi proceduri și sisteme, precum Tichetul albastru, pe termen scurt avem ca obiectiv emiterea online a tuturor avizelor și autorizațiilor eliberate de instituție”, a declarat Boc.

Premiul oferit Primăriei în această seară reprezintă astfel o distincție și recunoaștere a abilității de a acționa strategic într-un an plin de provocări, crede primarul Clujului.

144131499_3738433229578808_3989030773698277560_o.jpg

Comentarii Facebook