Duminica 25 Septembrie

Premierul Dăncilă a făcut o nouă gafă. Vaticanul a INFIRMAT vizita Papei în RomâniaPremierul Viorica Dăncilă a fost, zilele trecute, într-o audiență la Papa Francisc, la Vatican, apoi a anunțat, la un post de televiziune, că Suveranul Pontif va efectua o vizită în România în anul 2019.

Totuși, această informație nu apare în comunicatul de presă emis de Vatican.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, Francisc Doboş, a precizat că atunci când se va stabili vizita Papei Francisc în țara noastră, anunțul acesteia va fi făcut simultan de cele două părți: Statul Vatican și Președinția României. Așadar, nu de Guvern. Prin urmare, este foarte posibil ca vizita Papei să nu fie stabilită, potrivit realitatea.net.

Redăm, în continuare, mesajul postat de Francisc Doboş, pe Facebook:

"Vizita Papei în România. Nunțiul Apostolic în România, E.S. Miguel Maury Buendía, m-a rugat să fac pentru presă o precizare. Când se va stabili vizita Papei Francisc în țara noastră, anunțul acesteia va fi făcut simultan de cele două părți: Statul Vatican și Președinția României. Comunicatul de azi al Sf. Scaun nu face vreo referire la viitoarea vizită", a scris acesta, pe Facebook.

Comentarii Facebook