Prefectul nu este de acord cu concertul experiment propus de Emil Boc: Ar fi prea riscant


Prefectul Clujului, Tasnadi Szilard, a declarat că un concert experiment este mult prea riscant. 

Eu cred că acest test ar fi foarte riscant. (…) Dacă o să avem un număr foarte mare de oameni, disponibilitatea de a încălca aceste măsuri este cu atât mai mare. Persoanele care tratează tot contextul pandemic cu responsabilitate, eu zic că preferă, în acest an, să sară peste un experiment sau chiar peste un festival”, a spus prefectul la Via Cluj tv.

Acesta a explicat că masca este vitală, dar a spus și de ce el nu purta la evenimentul cu ÎPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului.

Am fost de dimineață la slujbă, eram cu mască pe față. Însă după slujbă, am fost invitați sus în biroul Înalt Prea Sfinției Sale unde i-am și remis placheta pentru cei 10 ani de activitate, în semn de multumire pentru munca depusă. Am vrut să-i rostesc câteva cuvinte, dar evident că nu s-a auzit și mi-am dat masca preț de 8-9 maxim 10 secunde și după ce a preluat placheta am și pus masca înapoi pe față, drept martor este și domnul colonel Maxim de la Inspectoratul Județean de Jandarmi care a fost de față și poate să confirme că am fost în restul timpului tot timpul cu mască și înăuntru. A fost o scăpare de câteva secunde”, a explicat prefectul Clujului.

După cum se vede din poză, prefectul avea masca în mâna stângă.

Comentarii Facebook