PP-DD o acuză pe Elena Uioreanu că fură startul campaniei electorale

 

Elena Uioreanu, candidată la funcţia de deputat din partea USL, este acuzată că a început campania electorală în localităţile rurale din Colegiul 9 unde candidează. Campania începe legal numai vineri, 9 noiembrie.

 

Elena Uioreanu, soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a vizitat în cursulul zilei de sâmbătă mai multe localităţi din Colegiul 9, unde aceasta candidează pentru funcţia de deputat, împărţind materiale electorale. 

 

Sâmbătă, sfaff -ul ei de campanie a fost prin localităţile Poieni, Ciucea, Negreni şi Călăţele. Au împărţit materiale publicitare electorale cu o săptămână înainte de a începe campania electorală, fiind ilegal”, a declarat contracadidatul la funcţia de deputat din partea PP-DD, Sorin Costea.

 

Costea este hotărât să depună o plangere la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) pentru a se lua măsuri. ”Mă gândesc să depun o plângere la Bej pentru că nu e corect ca unii să fure startul campaniei şi restul să aştepte termenul legal”, a mai adăugat candidatul PP-DD.

 

În materialele distribuite, candidata USL nu uită să precizeze cine este soţul ei şi cine îi oferă susţinerea. ”Am familia mea care mă susţine şi sunt mândră că soţul meu, Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, vrea să schimbe, alături de mine, lucrurile în bine pentru dumneavoastră”, scrie Elena, într-una din scrisorile împărţite în localităţile mai sus menţionate.

Comentarii Facebook