Sambata 26 Noiembrie

Posturi ”mătrășite” la Direcția Copilului Cluj. I se cere demisia directorului Daniel Tămaș

 

Conducere Direcției de Protecție a Copilului Cluj este acuzată că a ”aranjat” concusuri. Soluția este demisia, crede un consilier județean. 

 

Despre ”faptele de arme” comise de către Daniel Tamaș, șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, asupra copiilor aflați în grija sa, nu numai că am citit de mi s-a urât, dar mi s-au și relatat personal suficiente lucruri pentru a-mi forma opinia fermă că acesta nu își merită funcția cu care l-a procopsit politic partidul. În plus, am avut ocazia să citesc și sesizări cu privire la concursuri pe post la direcția din subordine care au fost mătrășite.

 

Așa că cer decidenților CJ Cluj să facă bine și să lase partipriurile politice și să-l demită din funcție. A trecut vremea să mai apelăm la bun simț și să așteptăm ca acesta să-și dea demisia.

 

Având în vedere faptul că asupra acestuia s-au formulat plângeri cu privire la modul în care a organizat dubios concursuri pe posturile Direcției, inclusiv un denunț la DNA Cluj cu privire la fapte de abuz în funcție, asupra banilor publici și asupra orfanilor dați în gija lui, solicit control la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din partea CJ Cluj. Iar cei care l-au suținut până acum în funcție pe directorul Daniel Tamaș, în pofida tuturor sesizărilor publice, să își asume public eșecul acestei susțineri”, a declarat consilierul județean PNL Cluj, Mihai Seplecan.

 

Acesta speră să nu fie tergiversate lucrurile la fel cum s-a întâmplat cu alte investiții ale Consiliului Județean Cluj care bat pasul pe lor. ”Sper ca toate acestea să nu aibă parte de tergiversările cu care ne-au obișnuit decidenții CJ Cluj precum la lucrările la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, bâlbele cu investițiile la Aeroportul Internațional Cluj șamd. Să nu trebuiască să-i tot condus de la spate să-și facă datoria, așa cum recent s-a întâmplat și cu Asocierea CJ Cluj cu Aeroportul, CFR și Compania de Drumuri pentru depunerea în 26 februarie a cererii de finanțare europeană pentru proiectul de transport intermodal, făcută chiar în al 24-lea ceas”, a mai spus Mihai Seplecan.

 

Consilierii județeni Cluj și-au dat acordul asupra proiectului de transport intermodal, abia marți seara, 25 februarie, în timp ce proiectul trebuie depus la Comisia Europeană joi, 26 februarie.

 

Aeroportul Cluj a primit AJUTOR de la Consiliul Județean Cluj. Oleleu a fost ÎNFRÂNT

Comentarii Facebook